Träningstokig tjej som nyligen gått från köttälskare till rawfoodvegan och skaffat en rottweilervalp. Lever ihop med min älskade Markus.
Favoritcitat: "The difference between who you are and who you want to be is what you do"
Sidor
▼
torsdag 11 oktober 2012
Blueberrycake sugarfree
Välj ekologiska råvaror så långt det är möjligt.
300 g färska blåbär
3 ägg
100 g kokosmjöl
100 g mandelmjöl
250 g lätt kesella
250 g minimjölk
10 g stevia
2 tsk bourbon vaniljaroma
Färskpressad citronjuice och skal av en 1/2 citron
Serveringsförslag: Vispad gräddeEkologisk yoghurt Smörj en mindre ugnsform (ca 30×23 cm) med kokosolja och fördela alla blåbären över botten. Vidare vispa ägg och sött pösigt med ballongvisp. Tillsätt därefter resten av ingredienserna i smeten och vispa ihop till en jämn smet. Häll ner i formen över blåbären och gräddas i ugn på 200 grader kring 25-30 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar