Träningstokig tjej som nyligen gått från köttälskare till rawfoodvegan och skaffat en rottweilervalp. Lever ihop med min älskade Markus.
Favoritcitat: "The difference between who you are and who you want to be is what you do"
Sidor
▼
torsdag 23 maj 2013
Chokladmuffins utan socker och gluten
1 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl går att byta ut mot mandelmjöl
2,5 msk kakao
1,5 dl Stevia (strö)
0,5 tsk bikarbonat
1 krm ekologiskt vaniljpulver
50 gram smör
2 ägg
6 msk vispgrädde
30 g mörk choklad i bitar (ostötad)
Värm upp ugnen till 175 grader.
Smält smöret i en kastrull eller en mikrovågsugn.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Rör i smöret, äggen och grädden i mjölblandningen.
Fördela smeten mellan 8 stora muffinsformar på en ungsplåt, pilla ner chokladbitarna i smeten.
Ställ in ugnsplåten i ugnen och grädda muffinserna i cirka 25 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar