run

run
run

lördag 28 juni 2014

Raw hallontårta med nutellabotten

Älskar choklad, nutella och hallon så var tvungen att göra en tårta med dessa smaker.
Tårtan bör ätas nästan tinad, och förvaras i frysen. 
Använd en form som är ca 20 cm/dm.

Botten:
16 st medjooldadlar 
1 tsk vaniljpulver 
4 dl blötlagda nötter ( mandel/cashew)
2 msk raw kakao
3 stora msk raw hasselnötssmör 

Mixa allt tills du fått en klibbig, jämn deg. Tryck ut i formen.

Fyllning:
1 liter hallon tinade
Agavesirap prova dig fram 
1 msk vanilj
3 msk kokosolja flytande

Mixa allt tills smeten är helt jämn, häll ner över botten och ställ in formen i frysen i minst 3 h innan servering. Dekorera med lite bär och kakaonibs.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar