run

run
run

söndag 27 maj 2012

Alltså.....

Vi har installerat en snordyr garderob och det är sex meter långa spegeldörrar och det var i dessa jag gjorde den fasansfulla upptäckten av gropar på låren för ett par veckor sen, har liksom inte studerat hur jag ser ut på ett tag....

När jag bodde i Göteborg så hade Soffi en vakuummaskin som man gjorde bindvävsmassage vilket var kanon, vi använde den ett par dagar i veckan på varann. Kanon!

Hur som helst, jag började googla och hittade koppar i silikon på en hemsida som heter badlust, drygt 300kr kosta dem så jag beställde ett set med 4st.
Hoppade glatt, lite lätt maniskt ner till hemköp för att hämta ut dyrgriparna efter jobbet i fredags och så fort vi kom hem skulle dessa såklart testas. Markus har varit extremt skeptisk till att detta verkligen kan öka blodcirkulationen så jag skulle verkligen överbevisa hur bra det här är och satte kopporna lite här och där vilket har inneburit enorma runda blåmärken lite överallt och inte minst i ansiktet. Vet inte riktigt hur jag tänkte där, tänkte att det kan nog vara bra för huden. Suck, alltså.... Kan dock varmt rekommendera sorten för det blir ett j%&¤a undertryck hahaha.... Min bindväv var rejält ihopklibbad och då blir det lätt så, speciellt på ryggen där jag har mitt problemområde. Så ser du mig på stan, ingen har slagit mig, jag har inte ramlat på cykeln. Jag har helt enkelt bara varit lite fåfäng. När jag skriver detta inser jag dessutom varför jag och Markus är sånt radarpar.... Lika barn leka bäst och varför vara lagom när man kan vara extrem??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar