Supergod rawfoodtårta med choklad och kolasmak.
Botten:
12 medjooldadlar
2,5 dl blötlagda nötter (jag tog mandlar och cashewnötter)
1/2 dl raw kakao
1 msk cashewnötsmör
Mixa allt väl, tryck ut i en form och frys övertäckt med plast.
Fyllning:
15 stora medjooldadlar ev mer beroende på hur söt du önskar tårtan
3-6 msk smält kokosolja beroende på strl på dadlar
1 dl raw kakao ev mer beroende på hur stark chokladsmak du vill ha
1 rågad tsk vanilj
2,5 dl mixade cashewnötter
2 mogna avokado
Mixa dadlar och kokosolja börja med lite olja och häll på tills du får en seg kola.
Tillsätt övriga ingredienser, smaka av och häll fyllningen över botten. Täck med plast och förvara i frysen alternativt i kylen om den ska ätas inom kort. Går att äta både semifryst och kyld.
Servera med hallon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar