run

run
run

torsdag 11 oktober 2012

Blueberrycake sugarfree



Välj ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

300 g färska blåbär

3 ägg

100 g kokosmjöl 

100 g mandelmjöl 

250 g lätt kesella

250 g minimjölk

10 g stevia

2 tsk bourbon vaniljaroma


Färskpressad citronjuice och skal av en 1/2 citron


Serveringsförslag:
Vispad gräddeEkologisk yoghurt

Smörj en mindre ugnsform (ca 30×23 cm) med kokosolja och fördela alla blåbären över botten. Vidare vispa ägg och sött pösigt med ballongvisp.
Tillsätt därefter resten av ingredienserna i smeten och vispa ihop till en jämn smet. Häll ner i formen över blåbären och gräddas i ugn på 200 grader kring 25-30 minuter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar