run

run
run

fredag 12 oktober 2012

Guldhjärtat 2012


Känner du en fantastisk PT, gruppträningsinstruktör eller kanske en bra förebild när det gäller träning, missa inte att nominera dem till årets Guldhjärta 2012.


Den 7 − 9 december är detta arrangemang fullspäckat med aktiviteter
för konsumenter och branschfolk.
I samband med Galamiddagen på Gothia Towers sker där en populär prisutdelning som går under benämningen Guldhjärtat. Guldhjärtat delas varje år ut till personer och företag i klubbträningsbranschen som arbetar med hjärtat, för att skapa starkare hjärtan, samt en bättre fungerande kropp.
Nu är det dags att nominera lämpliga kandidater i följande klasser:
  • Årets gruppträningsinstruktör
  • Årets PT
  • Årets hemsida/blogg
  • Årets klubb/gym
  • Årets förebild

Vinnare utses av en kombination av röstning & jury

Folkets röst 50%: Folkets röst hanteras via SurveyMonkey. Röstning kan endast ske en gång från samma person, då IP-adressen registreras.
Juryns röst 50%: De nominerade bidragen granskas av juryn i samarbete med Strong Events, vilka står som arrangörer av Guldhjärtat och Fitnessfestivalen 2012.
Juryn utgöres av redaktionerna bakom Fitness Magazine och Träningsguiden, samt expertis från Handelshögskolan i Stockholm.
Nu har du möjlighet att nominera och rösta på en kandidat som du tycker är lämplig! Formulär för nominering, vem som vann förra året mm hittar du på - www.fitnessfestivalen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar