• 600 g kycklingfilé
  • 80 g rostade cashewnötter
  • Marinad
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 citrongrässtjälk
  • 4 vitlöksklyftor
  • 4 msk rapsolja
  • 4 msk thailändsk fisksås
  • Sallad
  • 1 squash alt gurka
  • 2 paprikor i olika färger
  • 100 g babyspenat
  • Dressing
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk pressad lime
  • örtsalt
Betyg 4.75 av 4 röster (91%)
LCHQ recept för wokad citrongräskyckling 

1. Dela chilin, skrapa ur fröna och strimla den fint.
2. Banka lätt på den vita hårda delen av citrongrässtjäöken och finhacka den.
3. Skala och finhacka vitlöksklyftorna.
4. Blanda ihop marinaden.
5. Skär kycklingen i små strimlor och låt dem marineras i en halvtimme.
6. Stek kycklingen med marinaden till den är genomstekt, ca 5 min.
7. Blanda i nötterna.
8. Servera med paprikor och squash i bitar och babyspenat.
9. Häll dressingen över.