run

run
run

tisdag 23 juli 2013

Morotskaksmuffins med topping lowcarb

4 ägg
1 dl Stevia 
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl eller hasselnötsmjöl 
2 tsk kanel
1 tsk salt
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
5 dl rivna morötter
1 dl kokosfett (smält med smöret)
50 g smält smör

Topping
200 g philadelfiaost
2 dl créme fraiche
½ dl Stevia 
Ev.valnötter till dekoration

Sätt ugnen på 175 grader, Vispa ägg och Stevia fluffigt. Blanda ner de resterande ingredienserna och häll smeten i muffinsformarna. 

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter. Känn med sticka så att smeten har stelnat hela vägen.

Toppingen blandas ihop och kan smaksättas med citrus i någon form om man vill:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar