Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%
Sätt ugnen på 225 grader.
25 stora kärnfria medjooldadlar eller färska
4 st tetrapak svarta bönor
1,2 dl smält kokosolja
3 tsk vanilj
3 dl rågad kakao
1-5 msk kokossocker smaka av tills du är nöjd med sötma
Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg. Tillsätt resten och mixa tills allt blir en degklump. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen.
Låt svalna och servera med hallon.
Sätt ugnen på 225 grader.
25 stora kärnfria medjooldadlar eller färska
4 st tetrapak svarta bönor
1,2 dl smält kokosolja
3 tsk vanilj
3 dl rågad kakao
1-5 msk kokossocker smaka av tills du är nöjd med sötma
Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg. Tillsätt resten och mixa tills allt blir en degklump. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen.
Låt svalna och servera med hallon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar