run

run
run

tisdag 15 oktober 2013

Hampafrallor gluten och nötfria

Hjälp vad gott detta blev:)
Ville se om det gick att baka bröd utan nötter som många inte tål.
Gör så här:

Sätt ugnen på 190 grader

12 st stora ägg
2 dl naturell yoghurt 
2 dl fibrex
3 msk fiberhusk
2 dl pofiber 
2 dl oskalade hampafrön
1 dl chiafrön
1 dl hampamjöl
2 msk kokosnötsmjöl
1 tsk brödkryddor 
1 tsk bakpulver

Vispa äggen vitt och fluffigt, häll i yoghurt och fortsätt vispa.
Häll ner alla torra ingridienser och blanda väl. 
Låt stå och svälla i 15 min.
Rulla bollar av degen med blöta händer och lägg på klädd plåt.
Ställ in i ugnen i ca 15-20 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar