run

run
run

söndag 29 januari 2017

Proteinrik kantarellpasta (glutenfri och vegansk)

Supergod, krämig, fyllig och mäktig pasta 

4 personer

300-400 gram grön bönpasta

2 stora skivade gula lökar 
6 st pressad vitlöksklyftor
50 g torkad Karl Johansvamp
50 g torkad kantareller
3 st hackad tomater
1 msk tamari
4 dl havregrädde
Svartpeppar
2 msk hackad persilja

Rostade cashewnötter

Sätt på pastavatten och blötlägg svampen.
Stek lök och vitlök i valfritt matfett, häll av vattnet på svampen och häll ner i pannan.
När löken och svampen fått fin färg så lägg ner tomat och bryn tills tomaten är mjuk. Häll ner tamari och havregrädde samt krydda. Låt puttra medans du kokar pastan. Häll upp och toppa med cashewnötter och persilja.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar