run

run
run

fredag 26 april 2013

Nytt ekologiskt lowcarb bröd

Idag har jag modifierat receptet lite efter att ha storshoppat massa nya härliga ekoprodukter på Eat! Välj gärna ekologiska varor då blir brödet som godast:)

1 form

Blanda i torr bunke:
1,5 chiafrön
2 dl oskalade hampafrön
1/2 dl sesamfrön
2 dl pumpafrön
100g hackad mandel
1 tsk flingsalt
2 tsk bakpulver

Blanda allt väl.

Tillsätt:
1,5 dl naturell yoghurt gärna fet
4 st stora ägg
150 g keso ej minikeso
40 g smält smör
1 msk kokosfett

Blanda allt väl och häll i smord form ställ in längst ner i ugnen på 175 gr i ca 80 min.
Ta ut, ät och njut av ett väldigt hälsosamt bröd:)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar