run

run
run

onsdag 12 mars 2014

Sammanfattning av London

Det har varit en minst sagt händelserik semester med innehåll av både trevliga och mindre trevliga minnen.

Vädret har varit galet bra med massor av sol och nästan 18 grader på söndagen som avnjöts i Kensington Garden med picknick från Wholefoods.

UFC var extremt kul speciellt eftersom både Ilir och Alex vann sina matcher och det var kul att så många svenskar åkt över för att supporta den blågula fanan:)
Vi hade kanonbra platser och arenan var grym men tyvärr fanns det få skärmar konstigt nog så det drog ner lite. I Sverige får man inte dricka alkohol på läktaren vilket nog är mycket bra då många var på tok för fulla och vissa kunde inte bete sig alls vilket tyvärr slutade i bråk såklart.

Kensington där vi bodde var ett otroligt trevligt område som jag varmt rekommenderar och vi lyckades trots den normalt osunda kosthållningen i England hitta bra, ekologisk och hälsosam mat på ett par ställen:)

Tanken var att vi skulle åkt hem tidigt i måndagsmorse efter lite tråkigheter så vi fick skjuta upp hemresan till tisdagkväll. Det positiva var att vi då hann med Madame Tussaud då vädret var perfekt för inomhusaktiviteter igår.

Jag uppfattar engelsmännen som väldigt sociala och de är inte lika maniskt besatta av sina smartphones som vi är i Sverige. Den trevliga pubkulturen bidrar säkert till detta och trots att London var enormt så upplevde jag betydligt mindre stress där än hemma. Minus är deras matkultur som är bedrövligt tråkig generellt sett men letar man finns det en del guldkorn:)

Så trots allt som hänt så har vi haft en kanonsemester och njutit ordentligt och jag har återigen blivit varse om hur viktigt det är att fånga dagen och leva här och nu <32 kommentarer:

  1. Matkulturen är tråkig om man går till gammeldags ställen som serverar kolhydrater med kolhydrater men annars är den jättebra. Pubar med fantastisk engelsk mat finns och snabbköpens grönsaksavdelningar liksom matmarknaderna i minsta småstad är vida överlägsna Sveriges svartfläckiga blomkål. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har enormt höga krav när det gäller mat och engelsmännens mat även om den är vällagad och fin passar inte riktigt mig men vi hittade många trevliga ställen ändå att gå till samt fantastiska Organic Planet. // Linda

      Radera