run

run
run

tisdag 21 januari 2014

Choklad/kaffemuffins med kokos glutenfria

Fick hem en stor kartong med roliga varor från råvarubutiken så jag var tvunget att testa lite nya muffins:)
Jag gjorde en stor sats och delade upp i två olika smaker.

12 st äggvitor
1 ägg eller 8 st ägg
2,5 dl mandelmjöl
1 msk björksocker
0,5 dl kokosmjöl 
1,5 tsk bakpulver 
1,5 msk fiberhusk
1 tsk vaniljpulver
30 g smält smör
3 dl mild naturell yoghurt 

Smak 1:
1 stor skivad banan
3 msk raw kakao
1 tsk snabbkaffepulver
Ev lite honung
Kokosflingor att strö på

Smak 2:
1 tärnat äpple och kanel 
Mandelsmör att klicka i mitten.

Sätt ugnen på 190 grader varmluft och 200 grader vanlig unge.
Vispa ägg vitt och fluffigt länge.
Blanda i resten av ingridenserna och vispa väl, dela upp smeten i två bunkar. Häll ner de olika smaksättningarna och klicka upp formar och grädda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar