run

run
run

lördag 11 januari 2014

Kladdkaka rawfood

Hittade detta smarriga recept från Eccobaren:)
Fri från gluten,mjölk, gmo, socker och kemikalier:)
Kladdkaka rawfoodstyle
3 ½ dl sötmandel
10 st färska dadlar
1 dl raw kakao
½ tsk vaniljpulver
½ dl vatten
En nypa havssalt
Mixa eller mal mandlarna till mjöl. Blanda sedan alla ingredienserna i en mixer till en slät smet. Bred ut smeten i rund kakform och pudra med kakao. Servera med cashewgrädde.
Cashewgrädde
2 dl naturella cashewnötter
1 tsk vaniljpulver
¾ – 1 dl vatten
Blötlägg nötterna minst 4 timmar. Häll av vätskan från nötterna och mixa med vanilj och vatten till en slät grädde.
Sååååååå otroligt gott!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar