run

run
run

lördag 25 maj 2013

Rabarberpaj lowcarb style

Efter att ha gjort den otroligt goda smulpajen på hallon häromdagen så har jag varit otroligt sugen på rabarberpaj, så ökade receptet något men behöll smörmängden:)

Smeten:
1,5 DL hasselnötter
1,5 DL sötmandel 
1 DL riven kokos
100 g smör
Ev Stevia och kanel

Kör hasselnötter och mandel i matberedare tills det är finmalt mjöl, blanda i kokos och smör samt ev sötningsmedel och kanel. Kör tills smeten är slät.

Skala 3 st stora rabarber och skär i små bitar, lägg i mindre pajform. Strö över lite kanel och ev lite Stevia.
Klicka på smeten, in i mitten av ugnen på 175 grader i 25-30 min. Servera med fet ekologisk yoghurt smaksatt med vaniljpulver:)
Njuuuut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar