run

run
run

torsdag 23 maj 2013

Smulpaj utan socker och gluten

Efter att ha fixat klart köket blev jag väldigt sugen på att baka men det va ganska tomt i skafferiet så jag mixade ihop det som fanns hemma, smeten blev gudomlig så den ska jag prova på både rabarber, äpplen och blåbär:)

Smeten:
1 DL hasselnötter
1 DL sötmandel
1/2 DL kokosflingor
75 g smör
1 msk Stevia 
Kanel och ekologiskt vaniljpulver
Mixa nötterna i matberedare tills de blir som mjöl, mixa ihop resten. Jag smälte smöret och blandade ner men man kan egentligen mixa allt i matberedare.

250 gram frysta hallon

Lägg hallonen i en smord mindre pajform, klicka smeten på. Ställ in i mitten av ugnen i ca 20 minuter på 200 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar