Chokladbotten:
13 st blötlagda dadlar
2 nävar blötlagda mandlar
Kokosolja
Kakaopulver raw
Vanilj
Mixa allt tills smeten är riktigt kladdig och seg.
Mellanlagret avokadocream:
1 1/2 mogen avokado
1 skivad banan
1 msk honung
Kardemumma
Mixa till en jämn slät smet.
Topplagret hallon/jordgubbsmousse:
1 dl blötlagda cashewnötter
1 dl hallon frysta
1 dl jordgubbar frysta
2 tsk vanilj
1/2 skivad banan
Mixa allt till en slät smet.
Använd muffinsformar, jag tog silikonvarianten. Börja med chokladlagret och bygg vidare med mittenlagret och avsluta med att spritsa topplagret och ställ in i frysen i ca 1 timme, ta ut ca 15 min innan servering. Njut av en hälsosam och mycket god dessert:)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar