run

run
run

fredag 18 april 2014

Raw linguine med macadamiamozzarella

Krämigt god raw pasta som smakar mycket italienskt, inspiration från från Vibekes Rawfoodbok:)

Linguine:
4 skalade morötter 
4 skalade palsternackor 
15 stora basilikablad
3 dl skurna cocktailtomater 
2 msk italiensk krydda ( jag tog torkad paprika, oregano, basilika, persilja o timjan)
1/2 tsk peppar

Röd paprikasås:
1 dl cashewnötter 
1 st röd paprika 
12 st blötlagda soltorkade tomater
1 msk färsk citronsaft
2 msk tamari
1 dl vatten

Mozzarellan:
2 dl macadamianötter
2 dl cashewnötter
2 tsk färsk citronsaft
1,5 msk tamari
1 tsk peppar
1-2 dl vatten

Linguine:
Skala morötter och palsternacka ner i en stor bunke, blanda i resten av ingridenserna och blanda väl.

Mozzarella:
Kör allt i mixer, den ska bli krämig.

Paprikasås:
Kör allt i mixern tills du fått en såsaktig konsistens, tillsätt ev mer vatten.

Servering; blanda mozzarellan med linguine väl och servera på fat och klicka paprikasåsen runt:)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar