Inspiration taget från Vibekes härliga Rawfoodbok:)
Valnötsfyllning:
100 g valnötter
1 tsk torkade koriander
1,5 msk tamari
1 1/2 tsk kummin
1 knivsudd chili
2 vitlöksklyftor
Mixa allt i matberedare och häll upp i skål.
Tomatsalsa:
3 dl hackade tomater
1 dl hackade röd paprika
1/2 hackad gul lök
1/2 msk olivolja
1 näve färsk persilja ( originalrecept är koriander)
Mixa allt snabbt i mixer med pulsknappen så det inte blir saft.
Guacamole:
1 mogen avokado
1 msk färsk citronsaft
1 vitlöksklyfta
Mixa allt snabbt i mixer.
Diverse:
Fina kålblad (mina blev fula och trasiga....)
Finhackad gul lök.
Till servering ta ett kålblad grunda med valnötsfyllning, salsa och toppa med guacamole och ev lök.
Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar